Tlačová správa: Pán Danko, pripravili sme vám tlačivo na vzdanie sa titulu, stačí pridať podpis!

0
1093

Študentská rada vysokých škôl v minulosti upozorňovala na podvodne získané tituly politikmi a političkami, čo má vážny vplyv na kvalitu a reputáciu vysokého školstva na Slovensku. Novela zákona o vysokých školách umožňuje vrátenie titulu, pričom je na vzdanie sa potrebné úradne overené tlačivo, ktoré je zaslané rektorovi alebo rektorke inštitúcie, kde bol daný titul získaný.

Na problém plagiátorstva v rigoróznej práci pána Andreja Danka opakovane upozorňujeme, no aj napriek zmene zákona nedošlo k vzdaniu sa titulu zo strany pána predsedu SNS. 

Aby sme pánovi Dankovi ušetrili prácu, toto tlačivo sme pripravili preňho a stačí už iba pridať podpis. Zasielame ho teda na adresu Slovenskej národnej strany a pre istotu aj na emailovú adresu uvedenú na webovej stránke.

Veríme, že tentokrát sa pán Danko vzdá titulu a dokáže, že k vysokým školám, vzdelaniu a vzdelanosti, študentom a študentkám stavia s úctou, zodpovednosťou a ctí si hodnoty etiky a integrity akademického písania i pôsobenia ako takého.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here